Health Coaching - tasapainoa elämään

Tapaaminen Health Coaching kanssa sisältää mm.
..tilannekartoituksen konkreettisten ja näkyvien muutosten aikaansaamiseksi.
..ravintovalmennuksen, joka tukee painonpudotusta.
..kehonkoostumusmittauksen, joka kertoo konkreettisesti lähtötilanteen ja etenemisen.
..ruokapäiväkirjan läpikäynnin.
..yksilöllisen liikuntaohjelman, joka tukee elämäntilannettasi ja tavoitteitasi.
..motivaatio- ja muutosvalmennuksen.

Ennen ensimmäistä tapaamiskertaa voidaan käydä maksuton konsultaatio puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Mietimme yhdessä onko tämä juuri sinulle sopiva tapa tehdä elämänmuutos, ja varmistamme, että olet motivoitunut ja valmis sitoutumaan prosessiin – mitään ei tapahdu itsestään ja muutos vaatii aina omaa panosta. Kyseessä ei ole projekti vaan prosessi, jonka tuomat muutokset huomaat jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Alkukonsultaation jälkeen voit valita sinulle sopivan paketin oikealla olevista vaihtoehdoista tai voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan muutosohjelman.

Voimme suunnitella toiveidesi mukaisesti mm. seuraavanlaisia lisäkertoja
  • yhteiset kävely-, sauvakävely- tai polkupyöräilylenkit
  • yhteiset vesijuoksu-, jumppa- tai kuntosalikäynnit ja -ohjelmat
  • terveelliset valinnat ruokaostoksilla
  • terveellinen ruoka ja sen valmistaminen (kokkailu, vinkkejä, reseptejä)
  • ryhmätapaamiset
  • ylimääräiset tapaamiskerrat
  • sähköposti-/skype-sessiot
Stacks Image 97

Makeanhimo

Etkö ehdi syömään aamiaista ja tuntuuko sinusta, että lounaan jälkeen on aivan rättiväsynyt olo? Iltaisin iskee makeanhimo, ja päivällinen on helppo ohittaa napostelemalla kaapin nurkkiin piilotettuja herkkuja? Päätä jomottaa, mieliala vaihtelee ja ärtymys vaivaa?

Terveellinen ruokavalio on helppo toteuttaa, kun pääsee alkuun. Pitää olla päättäväinen, mutta myös suopea itselle, pieni repsahdus ei maailmaa kaada!

Voin auttaa sinua pääsemään eroon makeanhimostasi. Ota yhteyttä, niin jutellaan asiasta lisää.

Painonhallinta

”Skip the diet - just eat healthy!”

Onko painonhallinnasta tullut sinulle asia, joka vaivaa mieltäsi päivittäin? Kilot jähmettyvät vyötärölle ihan huomaamatta ja olo on nuutunut? Liikunta ei innosta ja kaikki dieetit on käyty läpi?

Suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan tavan tehdä pysyvä muutos, jotta saamme painosi tippumaan ja pysymään kurissa. Ravintosuunnittelun lisäksi luomme sinulle painonhallintaa tukevan yksilöllisen, kevyen ja helpon liikuntaohjelman, joka on helppo totetuttaa arjessa. Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen.

Lapsettomuus, vaihdevuodet, ruuhkavuodet, stressi

Kamppailetko lapsettomuuden kanssa tai onko ylipaino kenties esteenä raskaudelle? Eikö elimistö toimi ja kärsit vatsavaivoista, päänsärystä, stressistä tai vaihdevuosioireista? Elätkö ruuhkavuosien keskellä, ja kodin ja työn yhteensovittaminen tuntuu täysin mahdottomalta?

Monet taustatekijät vaikuttavat näihin meitä naisia vaivaaviin asioihin, mutta tasapainoisilla ja terveellisillä elämäntavoilla on todella suuri ja positiivinen vaikutus elämäämme. Mietitään yhdessä, millaisia muutoksia tarvitaan, jotta aurinko jälleen paistaisi elämässäsi! Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voin olla avuksi.